Csatlakozz

Tiltólistára kerülő hirdetők

Az interneten a hirdetők és hirdetések dzsungelében milyen eszközökkel tehetünk rendet?

feketelista.jpg

bs.png

feketelista.jpg

Kiadványok márkavédelme

A reklámipar és a hatalmas digitális hirdetésszolgálók olyan automatikus hirdetési technológiákat fejlesztettek ki, amelyek különböző algoritmusok segítségével érik el a felhasználókat. A hirdetések így dinamikusan követik a felhasználót, bárhol is járjon a neten. Médiatulajdonosi szempontból a hirdető vagy a hirdetés tiltólistára tételével megakadályozhatjuk, hogy a felületünkön oda nem illő, imidzsromboló reklámok jelenjenek meg, egyúttal prémium hirdetőinket is védjük, így a hirdetéseik mellett nem jelennek meg egyéb, oda nem illő trash hirdetések.

#blocklist/blacklist

Ahogy azt az Indamedia Sales a Márkabiztonsági nyilatkozatában közzétette, az általa értékesített kiadványok hirdetési felületein programmatic rendszereken keresztül megjelenő kreatívok folyamatos monitoring alá esnek. A szenzitív kategóriák tiltása mellett a kiadványok saját reputációjukat védik bizonyos hirdetők tiltásával. 

Az Indamedia Sales az elmúlt időszak piaci tapasztalatai alapján több száz hirdetői URL-re mutató hirdetést azonosított olyanként, amelyek leggyakrabban nem felelnek meg a hirdetésekkel szemben a jogszabályok, illetve az Indamedia Sales által a prémium kiadványok tekintetében megfogalmazott etikai elvárásokban támasztott követelményeknek.

A lista all-time jellege miatt szerepelhetnek benne olyan url-ek, melyeken már nem érhető el aktív tartalom.

A listát a márkabiztonsági kezdeményezéshez való csatlakozás után e-mailben küldjük önnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://brandsafety.hu/api/trackback/id/tr5314752823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása